Osumnjičen da je obljubio komšijinu kćerku od 4 godine

Viši sud u Podgorici potvrdio je optužnicu protiv mladića iz Podgorice koji se sumnjiči da je počinio krivično djelo obljuba nad djetetom. Slučaj su policiji prijavili roditelji djevojčice koja im je ispričala šta joj se dogodilo u kući njihovog komšije.

Osumnjičeni je ubrzo uhapšen, a odmah nakon toga sud mu je odredio pritvor. Nakon podizanja optužnice, sudije Višeg suda u Podgorici ocijenile su da je neophodno da okrivljeni Podgoričanin i dalje ostane u pritvoru zbog opasnosti od bjekstva, piše Dan.

U odluci suda navedeno je da su optuženi i djevojčica nad kojom je počinio krivično djelo komšije. U optužnici piše da je okrivljeni djevojčicu navodio kako bi je obljubio u svojoj kući. Naime, djevojčica je sa majkom došla kod okrivljenog kako bi pomogle njegovoj majci. On je iskoristio priliku da ostvari svoje namjere kada je ostao sam sa djevojčicom. Ona je odmah majci ispričala šta joj je komšija tražio da uradi. Nakon toga, djevojčica je, kako je navedeno u rješenju suda, u više navrata, naročito kada bi vidjela okrivljenog, te navode ponavljala. Zbog toga su njeni roditelji slučaj prijavili policiji.

Tokom istrage saslušano je više osoba, među kojima su i komšije djevojčice, koje su potvrdile da je ona i njima govorila na kakve stvari ju je navodio optuženi.

U odluci Višeg suda u Podgorici navedeno je da optuženom prijeti visoka kazna zatvora koja ga ne može ostaviti ravnodušnim i koja ga može navesti na bjekstvo. Kako ima rodbinu u inostranstvu, sudije su ocijenile da bi mu oni mogli pomoći u skrivanju.

Izvor: CDM

Comments

  1. Ako ima zakona a ima sve ove i ovakve sto napastuju i upropaste nevinu nejaku djecu i djevojke zene treba lincovati strasno da se pomisli na nesto tako a ne ucini toje za smrtnu kaznu jer takvi ne trebaju da zive

  2. Zasto ne objavite ime i prezime ovakvih ljudi…da je bilo sta drugo neka sitnica pisalo bi ime i prezime a krupne stvari se kriju..i dok se sve krije bice ovoga jos puno NAZALOST

  3. Da li se ti monstrumi evidentiraju uopste?Razumijem mozda zbog porodice kojoj je nanijeta takva bol da se ne pise ko je pocinilac, ali zasto se oni ne evidentiraju??? To zlo nije samo,a I izaci ce nekad!

  4. Vidim ima onih koji brane kao da toliko dijete izmišlja. Sigurno nemaju sestru ili tek ćerku. Imaju li makar srca? Šta dijete od četiri godine zna?Samo da prenese na djetinji način nešto što ni sama ne shvata.Zašto ne postoje ustanove u našoj državi za ove i razne monstrume?

Leave a Reply