Neujednačen ten u trudnoći

Sponzorisana objava

Prekomjerno izlaganje suncu, primjena proizvoda za izbjeljivanje kože lošeg kvaliteta, oscilacija nivoa hormona tokom trudnoće, menopauze ili korištenja oralnih kontraceptivnih sredstava neki su od faktora koji dovode do poremećaja proizvodnje melanina, odnosno pojave neujednačenog tena. Kako bi se ten u što većoj mjeri izjednačio, kožu je potrebno pravilno njegovati, pri čemu je ključno odabrati prirodna sredstva, pogodna za svakodnevno korišćenje u trudnoći.

“Među preparatima koji su dobili pozitivnu ocjenu i prošli sve bezbjednosne procese u skladu sa relevantim regulativama EU jeste i Bio-Oil”, kažu njegovi predstavnici.

Formulacija ovog preparata je kombinacija ekstrakata nevena, lavande, ruzmarina i kamilice i vitamina A i E sjedinjenih u uljanoj bazi. Njegov revolucionarni sastojak je PurCellin Oil™, koji mijenja uljanu konzistenciju, čineći ga laganim za nanošenje i nemasnim, što osigurava da će sva svojstva biljnih ekstrakata i vitamina biti dobro apsorbovana u kožu.

Osim na poboljšanje izgleda pigmentnih promjena, Bio-Oil, kako navode njegovi predstavnici, utiče i na prevenciju nastanka i smanjenje vidljivosti strija, što ga čini idealnim saveznikom u borbi protiv promjena kože u trudnoći generalno.

“Za najbolje rezultate Bio-Oil je na problematične djelove kože lica i tela potrebno nanositi dva puta dnevno, tokom perioda od najmanje tri mjeseca. Njegove efekte potvrđuju brojne kliničke studije, koje pokazuju poboljšanje izgleda neujednačenog tena i kod svijetlih i kod tamnih tipova kože”, poručuju iz ovog brenda.

Više informacija o sastojcima, upotrebi i studijama može se pronaći na internet stranici, kao i na Facebook stranici brenda.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply