Počele prijave za kamp Svici u kosi – pet nezaboravnih dana u prirodi

Sponzorisana objava

Ovog ljeta, u dva termina, na Vučju će biti organizovan Ljetnji kamp Svici u kosi koji je osmišljen tako da djeca provedu pet nezaboravnih dana u prirodi.

“Priznaćete, djeca su sve vise otuđena od prirode, a ona ima pregršt pozitivnih uticaja na njihovo mentalno i psiho-fizičko zdravlje djece. Da li ste znali da postoji poremećaj “manjka prirode” i da ljekari u SAD kao lijek prepisuju prirodu na recept”, poručuju iz ovog kampa za koji su već počele prijave.

U toku kampa će djeca uživati u planinarenju sa Markom Blečićem, jednim od osvajača Mont Everesta, koji će im održati obuku o planinarenju i orijentaciji kroz razne igre i praktičnu primjenu. Upoznaće se i sa izviđačkim aktivnosti, biljnim i životinjskim svijetom, vježbaće na poligonima spretnosti, a imaće i radionice prve pomoći, za unaprijeđivanje socijalnih i emocionalnih kompetencija. Planiran je i večernji edukativno zabavni program.

“Roditelji, dozvolite djeci da iskuse zov prirode, osjete valjanje u travi, dožive zvjezdanu noć, uhvate skakavca, svica, steknu nova prijateljstva, ojačaju stara i zasvijetle u pravom smislu te riječi”, poručuju organizatori kampa Svici u kosi.

Planirani termini održavanja kampa su 8. – 12. jul u 19. – 23. avgust. Djeca će biti smještena u Hotelu Vučje, na bazi punog pansiona i imaće užinu.

Organizovan je prevoz iz Podgorice.

Prijave za prvi termin su do 20. juna, a za drugi do 20. jula. Više infomacija se može dobiti na broj telefona: 067/897-476

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply