Dvanaestogodišnji Ivo Radulović novi korisnik Fondacije Budi human

Novi korisnik Fondacije Budi human je dvanaestogodišnji Ivo Radulović, koji ima autizam i kome je potreban novac za tretmane matičnim ćelijama u Turskoj.

“Ivo Radulović ima 12 godina i potrebna mu je pomoć svih nas. Ivu je postavljena dijagnoza teškog oblika autizma kada je imao dvije godine. Uprkos toj dijagnozi, primjenom terapeutskih tretmana i biomedicinskih terapija, Ivo je ostvario dobar napredak na svim poljima. Iako je Ivova porodica izuzetno ponosna na njegov napredak, to nije dovoljno. Ivo je verbalan, ali i dalje ima velike poteškoće da se izrazi, nije samostalan, nema drugare… Itekako ima sluha za muziku”, navodi se u saopštenju Fondacije Budi human.

Dodaju da se terapija matičnim ćelijama pokazala kao odlična u tretiranju simptoma autizma i da Ivovi roditelji vjeruju da će mu obezbijediti kvalitetniji život.

“Ivu su odobreni tretmani na klinici Liv hospital u Turskoj i njihov protokol podrazumijeva 6 uzastupnih tretmana. Nažalost, porodica nije u mogućnosti da sama obezbijedi potreban novac”, kaže se u saopštenju.

Iz Fondacije pozivaju građane da pomognu malenom Ivu da dobije šansu da ostvari svoj potencijal i da živi kao i svako drugo dijete, jer on to zaslužuje.

Kako piše na sajtu Fondacije Ivu je za odlazak u Tursku potrebno 67.150 eura.

Ivu se može pomoći slanjem SMS-a sa sadržajem 25 i na broj 14543 ili uplatom na žiro račun 520-38913-27 ili devizni račun 520042000001491096  IBAN broj:  ME25520042000001491096.

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply