Gimnazijalci pokazali da ima nade za rokenrol u Crnoj Gori

Da ima nade za rokenrol u Crnoj Gori pokazalo se na prvom takmičenju crnogorskih gimnazijskih rok bendova održanom u petak u Sportskoj sali u Danilovgradu, gdje je deset grupa sa svih strana Crne Gore sviralo pred punom dvoranom i pokazalo da je ovaj događaj, nastao na inicijativu gimnazije “Petar I Petrović Njegoš”, pun pogodak.

Oni koji su bili u publici su se dobro zabavili i prisustvovali nečemu što ne gledaju često, dok su oni koji su se našli na bini bili u prilici da pokažu svoje talente na najbolji mogući način.

Svi akteri, od učesnika do članova žirija, ocijenili su da bi ovaj događaj trebalo pretvoriti u tradiciju, što će dati priliku za razmišljanje ljudima iz Ministarstva prosvjete, koje je uz danilovgradsku gimnaziju organizovalo manifestaciju nazvanu Danilovgradation, kako dalje i da li proširiti format tako da učestvuju i druge srednje škole.

Pročitajte više na našem sajtu Porodični vodič

SOS linija baner

SOS linija baner

Comments

  1. Cista desetka za ideju i organizaciju! Ima nade za sve, ako jedna stvar krene kako treba nemojmo vazduh da joj izbijamo drugom dobrom stvari. Svako neka da doprinos u promovisanju nauke, kultura, sporta

Leave a Reply