Tematske igre za mališane u subotu na Uskršnjim igrarijama

Veselo tematsko druženje za djecu pod nazivom Uskršnje igrarije biće održano u subotu, 27. aprila, uccentralnom atrijumu podgoričkog šoping mola Delta City, sa početkom u 18 sati.

Kako su najavili organizatori – agencija Memento marketing i komunikacije, mališani će imati priliku da učestvuju u takmičarskim igrama i u kreativnim radionicama.

“Ponovo ćemo mališane obradovati tematskim igrama koje su ih prošle godine oduševile.  U okviru igre Balonasta potraga za jajimamališani će u timovima tragati za uskršnjim jajima i djelovima puzli koje ćemo sakriti u bazenu punom loptica i balona dok će u Trkama veselih zečića nastupati pojedinačno i imaće zadatak da, skakutajući u vrećama, dva puta pređu stazu dugu četiri metra. Najuspješniji takmičari će osvojiti nagrade, a pripremili smo i poklončiće za sve učesnike u igrama”, kazala je menadžerka kreativnih komunikacija u agenciji Memento, Danijela Knežević.

Za takmičarske igre zainteresovani se mogu prijaviti u centralnom atrijumu Delte u subotu, na dan Igrarija, u terminu od 17 sati.

U Balonastoj potrazi za jajima biće mjesta za 18 takmičara koji će formirati šest timova sa po tri takmičara dok će u Trkama veselih zečića nastupiti 36 djece.

Pravo učešća u takmičarskim igrama imaju djeca uzrasta od četiri do 12 godina, a prijavljivanje će trajati do momenta kada se popune sva takmičarska mjesta.

Mališane će kroz program voditi tim agencije Memento i Animatori Zabavljatori.

Za mlađu djecu kao i onu koja ne uspiju da se registruju za takmičarske igre organizatori pripremaju i prateće sadržaje.

“U uskršnjem kreativnom kutku mališani će učiti kako da naprave zečiće od salveta, bojiti uskršnje bojanke i dekorisati drvena jaja dok će Cineplexx organizovati kreativnu radionicu u okviru koje će mališani bojiti jaja i praviti uskršnju dekoraciju, a imaće priliku i da dobiju besplatno tematsko crtanje po licu”, najavili su organizatori.

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply