Bez ožiljaka nakon neoprezne zaigranosti uz Contractubex

Sponzorisana objava

Djeca su nestašna, radoznala, a često i nepromišljena, pa se nerijetko dešava da se u svojoj zaigranosti opeku na različite načine, bilo motajući se po kuhinji, bilo igrajući se stvarima poput pegle ili upaljača. Iako opekotine mogu biti različite težine, od onih najbenignijih do ozbiljnih, u najvećem broju slučajeva ožiljak je nešto što poslije opekotine ostaje na nježnoj dječijoj koži.

„Djeca se suočavaju sa sudom svojih vršnjaka te je jako bitno da im se, ukoliko je to moguće, pomogne da se ne osjećaju izopšteno i negativno upadljivo i da nemaju vidljive ožiljke koji će ih dodatno izdvajati u odnosu na druge osobe”, kaže doc. dr Radoje Simić, spec. dječije hirurgije.

Konačno, Contractubex® za tretman i prevenciju ožiljaka nudi inovativno rješenje u obliku noćnog flastera koji omogućava komfornu primjenu, naročito pogodnu kod živahnih mališana. Dovoljno je da Contractubex® flaster zalijepite svom djetetu pred spavanje kako bi se obezbijedilo dejstvo tokom čitave noći. Vremenom će se ožiljak smanjivati, omekšavati i blijedjeti, a vaše dijete će odrastati srećno i sa puno samopouzdanja.

Prije upotrebe detaljno proučiti uputstvo! O indikacijama, mjerama opreza i neželjenim reakcijama na lijek, odnosno medicinsko sredstvo, posavjetujte se sa ljekarom ili farmaceutom.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply