I ove godine akcija Pokloni/pozajmi matursku haljinu/odijelo

Da bi roditeljima koji finansijski nijesu u mogućnosti da obezbijede sve što je potrebno za polumaturu/maturu malo olakšala čitav posao, humanitarka Zorica Drakulić Vidaković iz Herceg Novog pokrenula je i ove godine akciju Pokloni/pozajmi matursku haljinu/odijelo.

Do završetka školske godine za učenike IX razreda osnovnih i IV razreda srednjih škola, ostalo je nešto malo više od mjesec.

“Svi smo svjesni da je vrijeme loše i da se dosta roditelja zadužuje da bi priuštili djeci da tog dana izgledaju veličanstveno. Ali mislim da za to nema potrebe, jer i ovogodišnjom akcijom pozivam naše Novljane da svi zajedno pomognemo u pronalaženju odjevnih predmeta, obuće ili tašnica. Svi negdje imamo poneki komad garderobe koji smo kupili za „jednom i nikad više“ i uz manju eventualnu korekciju, mogao bi nekome poslužiti”, kaže Drakulić Vidaković.

Ona apel upućuje i frizerskim i kozmetičkim salonima, koji žele i mogu, da izađu u susret maturantkinjama i počaste ih tog dana nekim tretmanom – frizurom, šminkom, manikirom i slično…. Poziv je otvoren i za vlasnike butika.

Detaljnije informacije zainteresovani mogu dobiti u inboxu na Zoricinom Facebook profilu.

Izvor: Radio Jadran

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply