Krivična prijava protiv maloljetnika koji je vršnjaku polomio jagodičnu kost

Foto: Ilustracija

Barska policija je podnijela krivičnu prijavu protiv šesnaestogodišnjaka iz Podgorice zbog sumnje da je drugom maloljetniku u tuči polomio jagodičnu kost.

“Policijski službenici su postupili po prijavi zaposlenih u Zavodu za HMP Bar, 19. marta 2019. godine, da je na ukazivanje medicinske pomoći sa povredama glave u njihove prostorije dovedeno maloljetno lice staro 15 godina. Maloljetnik je saopštio policijskim službenicima da je povrede zadobio prilikom pada niz stepenice ispred Doma učenika gdje je smješten”, saopšteno je iz Uprave policije.

Policija je, ipak, kriminalističkom obradom došla do saznanja da ovaj maloljetnik povredu nije zadobio na način na koji je naveo, već da je navedenog dana ispred Doma učenika došlo do tuče između njega i šesnaestogodišnjaka kojom prilikom je zadobio tešku tjelesnu povredu u vidu frakture jagodične kosti.

Državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru je naložio da se protiv šesnaestogodišnjaka podnese krivična prijava u redovnom postupku zbog sumnje da je počinio krivično djelo teška tjelesna povreda.

Izvor: Vijesti

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply