Naredni Roditeljski kutak uživo, posvećen alergijama

Alegije kod djece tema je kojoj će biti posvećen Roditeljski kutak uživo koji će biti organizovan u petak, 29. marta od 18 sati na Facebook stranici portala Roditelji.me a gost će biti specijalista pedijatar i imunolog, Branko Lutovac Instituta za bolesti djece Kliničkog centra Crne Gore.

Zainteresovani mogu pratiti Kutak na Facebooku i u komentarima postavljati pitanja doktoru, a biće sniman, a zatim i objavljen u posebnoj rubrici na portalu Roditelji.me

Neke od tema o kojima će se razgovarati su uzroci alergija i njihova učestalost, da li se mogu prevenirati, kada je potrebno uraditi test…

Kroz Roditeljski kutak udruženja Roditelji roditelji godinama mogu da dobiju informacije o tome šta ih čeka u toku trudnoće, nakon rođenja bebe ali i u vezi sa dojenjem i rastom i razvojem djece.

Sa roditeljima jednom mjesečno razgovaraju ljekari – pedijatri, neonatolozi, psiholozi, ginekolozi…. medicinske i patronažne sestre, babice ali i majke koje imaju iskustva sa dojenjem i uspješno su prevazišle male i velike probleme na koje su nailazile u toku dojenačkog staža.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply