Selenu čeka nova borba protiv kancera

Djevojčici Seleni Mandić vratio se kancer u još agresivnijem obliku koji se brzo širi, saopštili su njeni roditelji. Ona se prethodnih godina liječila u Sjedinjenim Američkim Državama od neuroblastome.

“Iako je posljednjih dvije godine i tri mjeseca bila liječena po najmodernijem protokolu za neuroblastomu, bolest se nažalost nije iskorijenila. Poslije pauze od nepunih pola godine došlo je vrijeme da probamo još jednom da spasimo Selenin neprocjenjivi život. Selenin duh je nepokoriv i vedar, njena dobrota razara sve crne misli i pretvara ih u ljubav. Zato imamo i nadu”, poručuju njeni roditelji na stranici Pomoć za Selenu.

Oni su zahvalili svima na svoj podršci do sad.

“Znamo da ćemo imati vaše misli, želje i molitve i znamo da ćemo zbog toga biti jači. Hvala Fondaciji Budi Human koja je odmah stupila u kontakt sa nama i ponudila se da pomogne u daljem liječenju”, saopštili su njeni roditelji.

Selena je prva djevojčica za koju je prikupljen novac za liječenje preko fondacije cje Budi human i prvog Teletona u Crnoj Gori.

HiPP

Procedure i Izazovi Samohranog…

Comments

  1. Kada smo prvi put onako brzo skupili novac za tvoje lijecenje znala sam da za sve nas ima nade❤️Selena❤️Pokazace se i ovaj put da smo slozni kad je najpotrebnije

Leave a Reply