U četvrtak prvi Roditeljski kutak UŽIVO

Udruženje Roditelji počinje od četvrtka sa organizacijom Roditeljskog kutka na drugačiji način nego do sada, a kako bi omogućilo da savjeti ljekara, medicinskih radnika i ostalih stručnjaka važnih za zdravlje, rast i razvoj djece budu dostupni što većem broju roditelja u Crnoj Gori.

Kutak će u četvrtak, 14 februara, od 18 sati biti organizovan uživo na Facebook stranici portala Roditelji.me ali će biti i dodatno sniman, a snimak zatim objavljen u posebnoj rubrici na portalu. Gošća prvog Roditeljskog kutka je dr Nina Mandić, pedijatar, iz Ordinacije Doktorica Mica koja će govoriti o povišenoj tjelesnoj temperaturi, kako je spustiti, kada je to potrebno uraditi, šta ona ljekarima govori o stanju djeteta… a svi koji budu pratili jednosatni razgovor moći će i da postavljaju pitanja.

Kroz Roditeljski kutak udruženja Roditelji roditelji godinama mogu da dobiju informacije o tome šta ih čeka u toku trudnoće, nakon rođenja bebe ali i u vezi sa dojenjem i rastom i razvojem djece.

Sa roditeljima jednom mjesečno razgovaraju ljekari – pedijatri, neonatolozi, psiholozi, ginekolozi…. medicinske i patronažne sestre, babice ali i majke koje imaju iskustva sa dojenjem i uspješno su prevazišle male i velike probleme na koje su nailazile u toku dojenačkog staža.

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply