U Razvojnom centru nova radionica – Novogodišnja maštalica

Naredne sedmice u Razvojnom centru udruženja Roditelji vladaće prava novogodišnja atmosfera. Mališani će imati priliku da u utorak ukrašavaju bombice dekupaž tehnikom, a dan kasnije praviće novogodišnje čestitke. Osim toga, razvijaće vijuge i maštu inspirisani  prazničnim bajkama.

Besplatne radionice se održavaju u prostoru Igračkoteke i razvojnog centra, u ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici. Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na e-mail [email protected], broj telefona 020 22 10 00 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar.

Utorak, 11. decembar, od 19 sati, rezervisan je za kreativnu radionicu za djecu osnovnoškolskog uzrasta pod nazivom Ukrasne bombice.

Na ovoj radionici djeca će ukrašavati novogdišnje bombice dekupaž tehnikom, u cilju pripreme za novogodišnje praznike. Mališani će se uz instrukcije Jovane RadulovićMajde Škrijelj detaljno upoznati sa dekupaž tehnikom, ukrasiti bombice,razvijati maštu. Osim toga, usvajaće nova znanja i vještina, vježbati  finu motoriku šake i prstiju, ali i dobro zabaviti sa svojim vršnjacima. Mogućnost prijavljivanja imaju djeca od 7 do 12 godina. Broj mjesta je ograničen na 15.

U srijedu, 12.decembra u 18 sati biće održana tematska radionica  pod nazivom Mali svijet grafičkog dizajna, a namijenjena je djeci uzrasta od 8 do 14 godina.

Oblik, boja, slovo, ilustracija, fotografija elementi su koji nas vizuelno okružuju bez obzira na to da li smo kući, u prodavnici, školi, ulici… Njihovim kombinovanjem bavi se serija radionica Mali svijet grafičkog dizajna koju vodi grafička dizajnerka Slađana Bajić-Bogdanović. Na ovoj radionici djeca će praviti novogodišnje razglednice i čestitke. Učiće o razlici između njih kao i pratećim elementima, a zatim kombinovanom tehnikom kreirati svoj rad na novogodišnju temu. Broj mjesta je ograničen na 15.

U petak, 14. decembra, sa početkom u 19 sati biće održana kreativna radionica pod nazivom  Novogodišnja maštalica , namijenjena djeci uzrasta od 5 do 8 godina.

Likovna radionica, koju vodi slikarka Ivana Milić, omogućiće mališanima, da okruženi Novogodišnjim motivima, inspirisani prazničnim bajkama probude svoju kreativnost i maštu. Na taj način svako dijete će na kraju radionice uz podsticajnu okolinu imati slikovitu dobrodošlicu predstojećoj 2019.godini. Broj mjesta je ograničen na 15.

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply