Učenik izgubio svijest nakon što je u dvorištu škole udaren nogom

Foto: Ilustracija

Učenik trećeg razreda srednje škole Resursnog centra za sluh i govor “Peruta Ivanović” u Kotoru prošlog četvrtka pao je u nesvijest od udarca nogom u glavu, nakon čega je prebačen u risansku bolnicu.

U drugom slučaju vršnjačkog nasilja na primorju prošle sedmice, na ulazu u Resursni centar “Peruta Ivanović”, učenik trećeg razreda jednog đaka je, nakon svađe sa učenicima, udario nogom i on je od siline udarca pao u nesvijest. Majka dječaka je kazala da je čitava porodica preživjela šok i da su inspektori odmah reagovali, kako bi se utvrdilo ko je odgovoran, piše Dan.

“Nakon svađe učenika, slučajno je nogom udaren učenik koji nije učestvovao u incidentu. Od siline udarca pao je u nesvijest, nakon čega je pregledan u bolnici u Risnu, a potom pušten kući. Policija je uzela snimke sigurnosnih kamera i saslušala učenike koji su učestvovali u tuči”, kazao je za Dan jedan od roditelja.

Direktor škole Neđeljko Moškov u kratkom telefonskom razgovoru potvrdio je za taj list da je došlo do incidenta u kojem je učestvovao jedan učenik iz te ustanove.

Za prvih devet mjeseci ove godine policija je evidentirala 51 slučaj vršnjačkog nasilja.

Nultu toleranciju na vršnjačko nasilje moraju imati sve ustanove i institucije

Izvor: Dan

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply