Od klinaca do pravih istraživača uz Lino kalendar

Sponzorisana objava

Lino ponovo ima dobre vijesti  – Stigao novi Lino kalendar – ovaj put još je bolja jer Lino kalendar slavi svoje četrdeseto izdanje i stiže uz zabavnu Lino igru.

Znate li da već četrdeset godina Lino mališanima donosi nove priče i igre koje ih postiču na učenje kroz zabavu? Prvi put Lino kalendar se pojavio 1979. godine, a ovogodišnji stiže sa super zanimljivom temom – prirodne pojave.

Lino igra i pjesmice

Kako nastaje tornado, šta je potrebno za izradu vulkana u vašem domu, gdje se rađa duga i šta su to plima i osjeka, samo je dio pojava o kojima će vaši klinci naučiti kroz novi Lino kalendar.

Kada se ipak umorite od istraživanja i edukativnih priča ispričanih kroz pjesmice, predahnite uz Lino igru. Nju ćete pronaći uz Lino kalendar, a kako bi vaša Lino avantura bila što zabavnija – sakupite Lino figurice koje uskoro dolaze u pakovanju omiljenih dječjih Lino žitarica.

Sakupite lentice i pokupite Lino kalendar

Ne brinite, još ste na vrijeme da prikupite dovoljan broj lentica za Lino kalendar. Tačnije imate vremena do 30. novembra, kako bi ispunili ovaj slatki zadatak. Jedan kalendar će biti isporučen na vašu adresu za 1 kg vrijednosti lentica, a ako imate dva ljubitelja Lina prikupite lentice vrijednosti 2 kg i dva kalendara su vaša. Znamo da vam uživanje u Lino proizvodima neće teško pasti, a sve detalje možete pronaći na Lino web stranici.

HiPP

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply