Novembarska kiša i Jesenje igrarije u Razvojnom centru

Razvojni centar udruženja Roditelji naredne sedmice biće dom jesenjih igrarija u toku kojih će mališani predškolskog uzrasta razvijati maštu. Sa starijim drugarima ćemo učiti o životinjama, o tome zašto je važno da ih volimo i kako da brinemo o njima, dok će najmlađi imati priliku da izraze kreativne potencijale praveći kišobrane od papira.

Besplatne radionice se održavaju u prostoru Igračkoteke i razvojnog centra, u ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici. Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na e-mail [email protected], broj telefona 020 22 10 00 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar.

U ponedjeljak, 12. novembra  u 18 sati počinje još jedna radionica koju organizujemo u saradnji sa nevladinom organizacijom sPas.

Brinimo o ljubimcima je jedna u nizu edukativnih radionica u toku kojih se djeca upoznaju sa potrebama ljubimaca, ali i koje su njihove obaveze i odgovornosti kada se odluče da ih imaju, kako brinuti o životinjama, zašto je važno da volimo životinje, kako da se ponašaju ako nađu nezbrinutu životinju itd. Na ovim radionicama djeca se druže sa životinjama ali i učestvuju u kreativnim igrama. Radionicu će voditi Tajana Nedić, koja će djecu upoznati sa karakteristikama i potrebama ljubimaca ali i odgovarati na njihova pitanja. Mogućnost prijavljivanja imaju djeca od 5 do 10 godina, a broj mjesta ograničen na 15.

U četvrtak 15. novembra, sa početkom u 18h, biće održana radionica pod nazivom Novembarska kiša, namijenjena je djeci uzrasta od 3 do 5 godina.

Radionica je osmišljena tako da djeca uz pomoć i upućivanje animatora upoznaju osnove origamija i da kroz praktičan rad modeluju različite oblike od papira koje će iskoristiti za pravljenje (mini) kišobrana od papira. Ciljna grupa će imati priliku da izrazi svoje kreativne potencijale, da poboljša logičko i sekvencijalno razmišljanje, fokusiranje i koncentraciju.

Radionicu vode Animatori Zabavljatori, a broj mjesta je ograničen na 20. Prisustvo roditelja je poželjno.

U petak, 16. novembra u 19 sati krećemo sa serijom novih likovnih radionica koje će održati slikarka Ivana Milić, a namijenjena je djeci predškolskog uzrasta od 4 do 6 godina.

Likovna radionica pod nazivom Jesenje igrarije, omogućiće mališanima, da okruženi radosnim lišćem, plodovima prirode, u jesenjem ambijentu, probude svoju kreativnost i maštu! Svoje papire, obući ćemo u najljepše jesenje kapute, emocije izraziti bojama. Broj mjesta je ograničen na 15.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply