U ponedjeljak sa trudnicama u Podgorici o procedurama u porodilištu

Novembarski Roditeljski kutak u Podgorici biće posvećen trudnoći i porođaju, i konkretno procedurama u porodilištu i odjeljenju akušerstva Kliničkog centra Crne Gore, o čemu će sa trudnicama i njihovim partnerima razgovarati ginekološkinja Emira Kalamperović.

Roditeljski kutak je zakazan za ponedjeljak, 5. novembar u Kidsland radnji na Starom Aerodromu u ulici Josipa Broza 23A, u Podgorici, a počeće u 18 sati. Udruženje  Roditelji organizuje Kutak za roditelje u saradnji sa kompanijom Donator doo već nekoliko godina.

Pozivamo roditelje da prijave dolazak putem mail adrese [email protected] ili na broj telefona 020 22 10 00 zbog ograničenog broja mjesta. Na istu mail adresu možete roditelji mogu i predložiti gosta Roditeljskog kutka.

Kroz Roditeljski kutak udruženja Roditelji roditelji mogu da dobiju infomacije o tome šta ih čeka u toku trudnoće, nakon rođenja bebe ali i u vezi sa dojenjem i rastom i razvojem djece. Roditeljski kutak se organizuje i u Tivtu i u Nikšiću.

Sa roditeljima jednom mjesečno razgovaraju ljekari – pedijatri, neonatolozi, psiholozi, ginekolozi…. medicinske i patronažne sestre, babice ali i majke koje imaju iskustva sa dojenjem i uspješno su prevazišle male i velike probleme na koje su nailazile u toku dojenačkog staža.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply