U subotu o prevenciji virusnih infekcija u Kutku u Tivtu

Prevencija virusnih infekcija tema o kojoj će se razgovarati u Roditeljskom kutku u Tivtu, koji će nakon nekoliko mjeseci pauze biti ponovo organizovan, a ugostiće pedijatra Jovana Raičevića.

Roditeljski kutak počinje u 18 sati, u subotu, 27. oktobra, u Jaht klubu, u upravnoj zgradi (Dom Vojske). Porto Montenegro ustupa prostor udruženju Roditelji za održavanje Kutka jednom mjesečno, a Kidsland Tivat za sve mame i tate koji prisustvuju obezbjeđuje poklone.

Dolazak je potrebno prijaviti zbog ograničenog broja mjesta i pripreme dovoljnog broja poklona. Pozivamo roditelje da prijave dolazak putem mail adrese [email protected] ili na broj telefona 020 22 10 00. Na istu mail adresu možete roditelji mogu i predložiti gosta Roditeljskog kutka.

Udruženje Roditelji održava Roditeljski kutak u Podgorici jednom mjesečno već pet godina, a osim u Tivtu od prije godinu i u Nikšiću.

Kroz Roditeljski kutak roditelji mogu da dobiju informacije o tome šta ih čeka u toku trudnoće, nakon rođenja bebe ali i u vezi sa dojenjem i rastom i razvojem djece i njihovim zdravljem.

Leave a Reply