Inovativni proizvodi olakšavaju majčinu i bebinu svakodnevicu

Sponzorisana objava

Medela® je vodeći brend na tržištu proizvoda za podršku dojenju, koji svoju stručnost i kvalitet zasniva na dugogodišnjim istraživanjima prirodnog ponašanja bebe i majke tokom hranjenja. Na osnovu toga su osmislili inovativne proizvode koji olakšavaju majčinu i bebinu svakodnevicu.

Mnoge majke ne mogu hraniti direktno zbog prijevremenog porođaja ili jednostavno zbog današnje ubrzane svakodnevice i poslovnih obaveza. U Medeli kažu da upravo njihove pumpe, oponašajući prirodan tok dojenja pomažu u dinamici života svake majke.

Jedna od Medelinih inovacija je dvofazno izdajanje koje oponaša bebin prirodni ritam sisanja kako bi se u manjem vremenskom periodu izdojilo više mlijeka. Iza kratkih, stimulirajućih pokreta slijede duži, intenzivniji koji dovode do optimalnog protoka mlijeka.

Zastupnik Medela proizvoda u Crnoj Gori je kompanija Osmi red – D u kojoj kažu da su pumpe za dojenje i preventiva kod pojave mastitisa.

“Često izmlazanje pomoću pumpi i potpuno pržnjenje dojki, nakon podoja i po potrebi, povećava količinu mlijeka za bebu. Proces izmlazanja sa Medela pumpom je bezbolan!”, tvrde u 8. redu.

Podsjećaju da majčino mlijeko obezbjeđuje bebi prirodni imunitet, bolji psihofizički razvoj, sve potrebne elemente, proteine, masti i šećere u idealnoj razmjeri i sastavu, zaštitu od bakterijskih, virusnih infekcija i alergija, pravilan razvoj digestivnog sistema. Osim toga, ukazuju i na predsnosti dojenja za majku, kao što su: jačaje imunteta, rjeđa pojava postporođajne depresije, brži ginekološki oporavak, smanjenje rizika od pojave raka dojke i jajnika i pomoć u regulisanju tjelesne težine.

U nastavku pogledajte neke od Medelinih proizvoda:

Symphony®

Moderna pumpa za grudi predviđena za korišćenje u bolnici. Može se iznajmiti i za kućnu upotrebu u apoteci Angelika u Podgorici.

– Podržava vas da uspješno započnete, izgradite i održite odgovarajuću proizvodnju mlijeka.
– Pomaže vam da stimulišete laktaciju kada koristite INITIATE program.
– Pomaže vam da pokrenete i održavate proizvodnju mlijeka kada koristite MAINTAIN program.
– Posebno nježna na izuzetno osjetljivom tkivu dojke.
– Olakšava simptome “prepunjenih” grudi i pomaže u liječenju mastitisa.
– Izvlači ravne ili obrnute bradavice.
– Jednostavna za upotrebu i prijatnog zvuka.

Calma® cucla

– Jedinstveno rješenje za hranjenje, osmišljeno za majčino mlijeko. Calma omogućava bebi da u ishrani primjeni ponašanje stečeno putem dojenja.
– Omogućava da se beba hrani, pauzira i diše, slično kao kod dojenja.
– Mlijeko ne kaplje, teče tek kad beba stvori vakuum.

PureLan™ 100
– Podjednako koristan za majku i bebu. Koristi se za osjetljive, suve i bolne bradavice, suvu kožu i za njegu dječje kože.
– 100% čist lanolin, potpuno prirodan, bez aditiva i konzervansa.

Swing™
– Električna pumpa za izmlazanje visokog kvaliteta.
– 2-phase expression (stimulacija i izmlazanje).
– Može da radii na baterije.
– Mala, tiha, izuzetne jačine.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply