Dječija bolnica dobila novog direktora – specijalistu dječje hirurgije dr Sašu Radovića

Čelnik Kliničkog centra dr Jevto Eraković za novog direktora Instituta za bolesti djece imenovao je specijalistu dječje hirurgije dr Sašu Radovića, potvrdili su Pobjedi iz ove zdravstvene ustanove.

Eraković je sa te pozicije prije dva dana smijenio dr Sonju Milašinović, koja je tu funkciju obavljala od 2015. godine.

Medicinski tim KCCG pod vođstvom dr Saše Radovića prošlog mjeseca u Podgorici je prvi put uradio urogenitalnu rekonstruktivnu operaciju teške kongenitalne forme penilne hipospadije. Urođeni nedostatak završnog mokraćnog kanala je nadoknađen korišćenjem transplantata sluznice unutrašnje strane usne duplje.

Eraković je ranije smijenio i direktora Klinike za oftalmologiju dr Harisa Kujundžića i na to mjesto postavio dr Danijelu Đurović.

Izvor: RTCG

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Comments

    • Filip Mirka Stojanovic Nemamo pojma!!Oni imaju pojma… mozda nijesi upucen koliko je djece umrlo…Zadnje vrijeme!Gdje majke spavaju da bi bile sa svojom djecom!!Djeca sa komsionima nemaju adekvatnu njegu!!!Dr ne mozes pitati za zdravlje svoga djeteta!!!!Druze nijesi izgleda roditelj..PA JE LAKO PO NARODU!TREBA DA SE RAZBOLIS PA DA TE POSALJU NA DIJAGNOSTIKU…PA BIH TE PITALA STA BI TI REKAO KOJI SI UPUCEN O RADU DR I NJIHOVIM RADOM 😉..E TAKVIMA TREBA NJEGA KAO STO JE BILA DOTICNA DR ..

    • Darko Radovic Doticni gospodin nije kao prvo pismen…pogledaj komentar…Sve govori o njegovoj licnosti!Toliko o tome koliko je sposoban da bilo sta napise…Niko takvim ljudima ne uzima za zlo…BOLEST JE SVACIJA!!!

    • osjetio sam na svojoj kozi njihovo neznanje,ali nisu svi neznalice.Trebate da ste mi zahvalni,dajem vam sugestiju da se obratite kenanu hrapovicu.Covjek je potrosio 30.000 eur naseg novca za kupovinu dzipa(hladjenje i grijanje sjedista)a nema novca za tesko oboljelu djecu.Zakazite razgovor.Kukanje i vristanje na fb vam nece pomoci

  1. Dr.Radovic ima jako lijep pristup u radu sa djecom,covjek me odusevio kako mi je na lijep nacin objasnio mom sinu da treba da se operise i sta ce on to da radi.Strpljiv i empatican!Takvih treba da je vise!Zelim mu srecu u daljem radu.

  2. Oni su samo obicni pioni ove vlasti i saltaju ih sa ovog mjesta na ono , a sto se tice uslova nisu oni krivi , da je vjerovatno do njih sve bi bilo ekstra jer i njima odgovara da rade i borave u uslovnom prostoru !! Koliko im dozvole sa toliko raspolazu !! Al ovom narodu sve ove godine je bitnije ono sto im je pred nosom a ne pozadina , bas me intereauje kako bi dostina se snasla i misli li da su sva sredstva ove drzave dozvoljena i da oni samo treba da narucuju i ispunjavaju zelje !! Svudje je jako lose al sve zbog toga sto ovi glavni pune sebi ‘slamarice’ a narodu sto ostane !! Tako ko god da dodje nece biti nista bolje, jer je u korijenu trulo !!!! I njega cemo kritikovati koliko je sjutra jer to je ocigledno!!!!

  3. Sve pohvale za Dr.Milasinovic i za dr.Radovica.Veliki strucnjaci i poznavaoci posla kojim se bave.Dr.Radovic je profesionalac u svom poslu,100% siguran u sebe…tacno zna sta radi i sta treba da radi.Bravo za njih👏👏👏 …

Leave a Reply