U subotu Dan otvorenih vrata teniskog kluba Dadex

Sponzorisana objava

Teniski klub Dadex iz Podgorice organizovaće u subotu, 15. septembra Dan otvorenih vrata, kada će na promotivnim časovima tenisa, djeca i njihovi roditelji moći da se upoznaju sa trenerom, klubom i programom.

Promotivni časovi će biti održavani od 17 do 18, od 18 do 19 sati i od 19 od 20 časova, na terenima Sportskog centra Dadex. Broj mjesta je ograničen, a zainteresovani se mogu prijaviti direktno u prostorijama Dadexa ili na broj telefona 067 88 66 66.

Ovaj teniski klub je počeo sa upisom novih članova.

“Naš cilj je promocija tenisa i stvaranje zdravih navika kod mališana. Djeca imaju priliku da se uz moderan način rada upoznaju sa osnovama tenisa, a uz to razvijaju motoriku, reflekse, koordinaciju i koncentraciju pažnje”,  poručuju iz teniskog kluba Dadex.

Trener Mladen Milanović pojašnjava da je razvijanje ovih vještina glavni preduslov za zdravo djetinjstvo i pravilan razvoj deteta.

“Kroz druženje i zabavu na treninzima, tokom cijele godine, naši članovi se upoznaju sa sportskim načinom života”, kaže on.

Iz teniskog kluba Dadex dodaju da Milanović radi po najmodernijem programu međunarodne teniske federacije koji je posebno prilagođen mlađim uzrastima i početnicima.

U toku treniga se radi sa sa opremom za mali tenis posebno dizajniranom da je mogu koristiti djeca.

Oprema i svi potrebni rekviziti obezbijeđuje klub, a termini treninga će biti usklađeni sa dječijim školskim aktivnostima.

Bebo2

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply