U subotu na Trgu nezavisnosti humanitarna akcija za šestogodišnjeg Jovana

Foto: TV Vijesti (screenshot)

Humanitarna akcija za prikupljanje pomoći za liječenje šestogodišnjeg Jovana Dašića iz Plava koji boluje od leukocefalopatije, progresivne bolesti koja napada bijelu moždanu masu, koju organizuje NVO Naša akcija, biće održana u subotu, 8. septembra, od 19 sati na Trgu nezavisnosti u Podgorici.

S obzirom na to da za Jovanovo liječenje zahtijeva analize i terapije u Holandiji, u želji da mu pomognu u tome, volonteri NVO Naša akcija su odlučili da organizuju humanitarnu akciju u toku koje će imati zabavno-umjetnički program donatorskog karaktera. Aktivisti ove organizacije pozivaju sve ljude dobre volje da im se pridruže i podrže ovaj humani čin.

“Priredićemo muzički i plesni program, zatim ćemo prikazati paintart i umjetnost fotografije, kako bi privukli ljude da učestvuju u plemenitoj akciji”, poručuju mladi volonteri.

Dodaju da će, i na Trgu nezavisnosti biti postavljena kutija za donaciju gdje će građani tokom programa moći da ubace novac koji su u mogućnosti da izdvoje.

Kako navode volonteri, i u Kotoru će na par mjesta biti postavljene kutije za donaciju.

Svoj doprinos liječenju dječaka Jovana građani mogu dati i tako što će uplatiti novac u Prvoj banci na broj računa 535-1900-1000-128-5092.

Izvor: Vijesti

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply