Domaća trgovina se uključila u akciju Podijelimo

Domaća trgovina pokrenula je akciju doniranja školskog pribora u toku koje se, u svim Aroma marketima do 15. septembra prilikom kupovine bilo kog školskog artikla odvaja 5 centi za donaciju djeci iz socijalno ugroženih porodica koje su na evidenciji udruženja Roditelji.

Iz Domaće trgovine, u čijem sastavu posluju Aroma marketi i Conto diskonti, poručuju da je porodicama koje materijalno nijesu u mogućnosti, svaka pomoć u opremanju njihovog đaka od velike koristi i pozivaju potrošače da se uključe u akciju.

„Pored brojnih aktivnosti pomoći socijalno ugroženim porodicama, posebnu pažnju posvjećujemo podršci u obrazovanju djece jer vjerujemo da moraju imati iste mogućnosti kao njihovi drugari. Veliki broj ovih mališana dolazi tokom cijele godine kod nas i uči sa našim volonterima pa želimo da im pomognemo da spremni krenu u novu školsku godinu. Naravno, bez pomoći donatora ne bismo uspjeli, tako da nam je veoma drago što je Domaća trgovina, prepoznala značaj naših aktivnosti i podržala akciju Podijelimo, jer zajedno možemo više“ saopštili su iz udruženja Roditelji.

Iz kompanije Domaća trgovina su poručili da je njihova želja da djeci omoguće lijep početak školske godine, da uživaju u učenju i igri sa drugarima i učiteljima, a roditeljima da budemo podrška u što boljoj pripremi đaka za školu.

“Zadovoljstvo nam je da učestvujemo u društveno odgovornim akcijama, a tu posebno mislimo na projekte koji su usmjereni ka dobrobiti djece. Ujedno, vođeni ovom sjajnom inicijativom i za sve đake prvake naših kolega iz kompanije smo obezbijedili školski pribor“, saopštili su iz Domaće trgovine.

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply