Počelo obilježavanje signalizacije pred početak školske godine

Ekipe preduzeća Putevi Podgorica počele su da izvode radove na obilježavanju horizontalne signalizacije ispred obrazovnih ustanova u Glavnom gradu pred početak nove školske godine i to osnovnih škola u Ulici cara Lazara, Žrtava fašizma i VIII Crnogorske brigade.
Shodno Programu rada, pred početak školske godine planirano je obilježavanje horizontalne signalizacije ispred obrazovnih ustanova (pješački prelazi i simboli) s ciljem da se omogući veća bezbjednost svih učesnika u saobraćaju.

Radovi će se izvoditi u terminu od 22 do 5 časova, uz asistenciju saobraćajne policije, zbog manje frekvencije saobraćaja i optimalne temperature u pomenutom terminu.

Obilježavanje horizontalne signalizacije na području grada i gradskih opština je od velikog značaja za bezbjednost i sigurnost učesnika u saobraćaju, jer od stepena bezbjednosti zavisi i kvalitet života svih građana.

Takođe, u prethodnom periodu je završeno obilježavanje 148 BUS stajališta, 75 TAXI stajališta sa pratećom vertikalnom signalizacijom, obilježavanje horizontalne signalizacije na novim parking površinama, kao i kontinuirano obilježavanje parking površina za osobe za invaliditetom.

Izvor: Portal Analitika

SOS linija baner

SOS linija baner

Comments

Leave a Reply