Djevojčica se vratila živa i zdrava, bila da se vidi sa momkom

Djevojčica Marija Popović koja je nestala jutros na području opštine Kolašin, pronađena je u drugom gradu gdje je otišla da se vidi sa momkom, koji je takođe maloljetan, potvrđeno je Portalu Analitika.

Djevojčica je vraćena kući živa i zdrava.

Ona je, kako je saopšteno Analitici, izašla jutros u 7 sati i nije se vratila u vrijeme u koje se obično vraća kući.

Poslednji put je viđena na autobuskoj stanici u Kolašinu, a na sebi je imala bijelu majicu, sivu trenerku i nosila je crvenu torbu.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Comments

  1. Djetetu puno ime i prezime zbog male nepromišljenosti, pedofilima nakon zločina inicijali. Djetetu da se podsmjehuju čitav život, pedofilu kazna par mjeseci. Kratko odlezi, izadje i čekamo novi zločin. Potpuno jasno koga naše društvo štiti, ko nam je važniji.

    • Vidi se ko je pedagog s jedne strane, a s druge samo roditelj koji se uvijek plasi reakcije svoje djece i potencijalnih opasnosti za njih u svijetu u kojem zive. Najlakse je umiriti sebe da se ovo desava drugdje i drugom.

  2. Donekle bih se i slozila sa Vama. Medjutim, kada je nestanak bilo koga u pitanju, u ovom slucaju djeteta, naravno da je objava punog imena i prezimena apsolutno na mjestu, kao i slika osobe za kojom se traga. U slucaju da to nemamo, kako bismo uopste mogli ucestvovati u trazenju izgubljene osobe☝️ Sto se tice pedofila, tu bih cak i ostrije od Vas odreagovala draga Olivera Lekovic Ex Dragic. Malo je objaviti samo imena i prezime, treba objaviti “smrtnu kaznu”, koju na zalost za ovakve “monstrume” nikada necemo dobiti☝️ZALOSNO😢

  3. Bas je eticki ovako objaviti informaciju ime prezime i foto uz naglasak da je posla da se vidi sa momkom…bar portal roditelj ne mora ovo da radi, ako drugi trce za klikovima

    • A kako drugacije moja Majo da se dijete nadje ako se ne objavi slika i ime, kad porodica trazi pomoc a pilicija je trazi? U pitanju je stariji maloljetnik. Ja da se putam dobro bi se ispitalo da li treba da ostane u tu porodicu ili da se smjesti u neku dom.

    • Vesna Rajkovic Nenadic Mislila sam objaviti ime i prezime sliku u kontekstu “išla da se vidi sa momkom”, plus objaviti da je iz hraniteljske porodice. Valjda je bilo dovoljno objaviti pronađena ili vratila se kući… No tema nestanaka je kod nas posebna priča. o tome bi policija trebalo da informiše tačno i pravovremeno, a ne da dobijamo poruke “možete li da objavite da je taj i taj nestao”…

  4. Danas svako moze biti roditelj, i još višestruki. Na djecu se ne okreću. Posao, kafa, serije, ogovaranja, svadje, a djecu vaspitava ulica. U parku majke sjede i tračare, na djecu i ne pogleduju. Kad malo odrastu, iste te, zapuštene djevojčice, polugole dolaze u srednju školu. Ko im kupuje te mini suknje? Majke! Poslije se čude što se udaju sa 15. Kada dodju da pravdaju časove, te majke izgledaju kao kafanske pjevačice, pa sve bude jasnije. Majka je stub kuće i porodice, tako da čim vidim dijete pretpostavim kakva je porodica u pitanju.
    P.S.
    Slobodno kritikujte, ali preko 4000 učenika koje sam upoznala,
    dok su boravili u srednjoj školi, i veliki broj roditelja, mi daje za pravo da formiram ovako mišljenje. Uostalom, to je samo moje mišljenje.

  5. Ja bih vam, komentatori dragi, najprije preporucila da obujete cipele ove djevojcice i smo napravite krug… E, onda se vratite da komentarisemo. Sigurna sam da bi bio tajac. Jadno, jadno dijete.

  6. Važno je i dobro da se zma da se dijete vratilo živo i zdravo a što je radilo to je stvar privatnosti i ovakvim objavama ne čini se ništa korisno ni za nju ni za roditelje niti za društvo. Samo motiv za još koju trač partiju.

  7. Gadi mi se na sve ove “lepo vaspitane” koji konopcima,oklagijama,kaisevima itd,vaspitavaju djecu.E zato nam je sredina i drustvo takvo kako je…agresivno! Pa se sjutra cude,sto im ta ista djeca vracaju,na isti nacin. Propalo se…niko skoro nema vremena sjest sa detetom popricat,pomoci mu,objasnit. Najlakse ga je pustit ili utjerivat strah,pa cim zgresi,a ono sto pre sto deblji konopac,pa po njemu. E vala taman i treba sjutra da vas biju i prema vama odnose,bas kao i vi prema njima. Bez imalo postovanja!

Leave a Reply