Dr Đukić na čelu Klinike za ginekologiju KCCG

Dr Ivan Đukić, ginekolog, novi je direktor Klinike za ginekologiju i akušerstvo Kliničkog centra Crne Gore, saznaje CdM.

On je na tom mjestu zamijenio Vojislava Miketića, koji je smijenjen po nalogu ministra zdravlja Kenana Hrapovića, zbog skandala oko zamjene beba u KCCG.

Podsjećamo, to mjesto je nakon smjene nuđeno i Danku Nataliću i Azizu Halitiju. Međutim, svi oni su, kako su tada prenijeli mediji, odbili ponuđenu funkciju.

Osim Miketića smijenjeni su i načelnica i glavna sestra Odjeljenja, a protiv njih su kao i protiv dežurnog ljekara-neonatologa, pokrenuti disciplinski postupci.

KCCG nedavno je dobio novog direktora Jevta Erakovića.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Comments

  1. Katastrofa, nista doktor odnosno velika nula i kao osoba!!!! Dr Miketicu svako dobro i srecu zelim, ljudina pa doktor. Takav strucnjak moze pokucati na vrata bilo gdje, ginekologija ce izgubiti mnogo…nazalost…

  2. Prvi susret mi je ostao u traumaticnom sjecanju!!!!!😭😭😭I eto belaja covjek se pojavio niotkud u sred porodjaja😨😨😨😲😲😲 Do tada ga nisam mogla smisliti.3x dolazio da mi kaze bebinu tezinu u roku 10 min koja eto slucajno varira od 3.8kg do 4.6kg!!!!Kada se sve ,,zavrsilo” pojavljuje se isti dr sa osmjehom i najljubaznijom pricom.E sta sad ja da mislim o njemu???NEMAM POJMA

  3. Misljenja sam da na ovakve tekstove administrator treba da zabrani komentarisanje, jer doticni ljudi koji se komentarisu nemaju mogucnost da se odbrane, a stvarno se pisu svakakve bljuvotine. Ovo pisem jer je svaki put isti scenario- pomene se ime nekog doktora i krece paljba. Nesto mi uz ovaj lijepi portal ne ide sve sto citam u komentarima, zato sam ovo napisala.

Leave a Reply