Bejbi karte koristi samo 20 trudnica

 

Od sredine maja, kada je uveden servis bejbi karte, samo 20 trudnica je iskoristilo mogućnost da se besplatno parkira na parkingu između Kliničkog centra i Medicinske škole, u Ulici Džona Džeksona.

Direktor preduzeća Parking servis Nusret Canović kaže da će promociju mogućnosti da trudnice besplatno koriste parking kod Kliničkog centra nastaviti i od septembra.

“Dosad se za bejbi karte prijavilo 20 trudnica, preuzele su ih i nesmetano ih koriste. Ljeto je, bili su praznici pa je zato mali broj prijavljenih. Putem društvenih mreža i medija promovisali smo to ćemo nastaviti da radimo i u septembru. Ovo je tek početak. Trudićemo se da u ovaj posao uključimo i neke druge institucije i da probamo da ovu oblast riješimo na način kako smo riješili parking za osobe sa invaliditetom. Takođe, trudićemo se da ovu uslugu uvedemo na znatno više lokacija”, kazao je Canović za Dan. Trebaće malo vremena da ona zaživi.

Parking servis namjerava da izgradi nova parking mjesta. Rade tehničku obradu lokacija i već su predloge određenih lokacija dostavili Glavnom gradu.

Direktor Parking servisa se nada da će do kraja godine imati nove elaborate o parking zonama. On dodaje da su zadovoljni kako radi smart parking u Ulici Novaka Miloševa u Podgorici.

Izvor: Dan

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply