Selena se izliječila! Nema tragova kancera!

Petogodinja djevojčica Selena Mandić, nema tragove kancera i tijelu, objavili su upravo njeni roditelji na stranici Pomoć za Selenu nakon što im je to saopštio doktor, oko godinu i po od kako je započela liječenje u Americi od neuroblastome, teškog oblika kancera.

“17 mjeseci, 6 hemo terapija, dvije translantacije koštane srži, mjesec radijacije, skoro 6 mjeseci imunoterapije, bezbroj transfuzija krvi, noćnih odlazaka u bolnicu i toliko strijepnje da se tijelo koči, a mozak ne radi. A onda dođe dr Weiss i kaže nam sad, prije dva sata: Znate vaša ćerka nema tragove kancera u tijelu, sken je pokazao. Siguran sam da ce vaša ćerka imati dug život”, navodi se u objavi roditelja.

Sve ovo vrijeme Selena je, kako kažu, bila njihova motivacija da idu naprijed. Kad je bilo najteže, Selena je tražila da sluša pjesmu koju su podijelili na stranici.

“Hvala vam svima! Znamo da se radujete koliko i mi! A neuroblastomi možemo da kažemo: We are still standing!”, poručili su Selenini roditelji.

Crna Gora se ujedinila prošle godine da bi pomogla Seleni da se izliječi. Za manje od 48 sati prikupljeno je preko 200.000 eura potrebnih za Selenino liječenje.

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Comments

Leave a Reply