Šezdesetogodišnjaku četiri i po godine zatvora za obljubu maloljetnice

Zbog obljube trinaestogodišnje djevojčice, M.B. (60) državljanina Kosova sa privremenim boravkom u Baru, pravosnažno je osuđen na četiri i po godine zatvora.

Prvostepenu presudu izreklo je vijeće Višeg suda u Podgorici, kojim je predsjedavao sudija Predrag Tabaš, a Apelacioni sud je tu presudu potvrdio, nalazeći da je prvostepeni sud pravilno utvrdio da je optuženi M.B. 20. septembra prošle godine u Baru, u svojoj kući, u više navrata obljubio maloljetnicu.

Policija je, postupajući na osnovu anonimne prijave, uhapisila osumnjičenog 20. septembra 2017.

“On je, kako se sumnja, na svom radnom mjestu, u jednom od barskih naselja, u periodu od prethodne pola godine u više navrata počinio ovo krivično djelo na štetu djevojčice stare 14 godina. On je, sumnja se, prethodno stupio u kontakt sa djevojčicom zloupotrebljavajući poznanstvo sa njenom porodicom”, saopšteno je tada iz policije.

Izvor: Dnevne novine

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Comments

  1. Sramna presuda,kao da se pravosuđe sprda sa oštećenom djevojcicom i njenom porodicom…To je kratak period za izdržavanje kazne,a posle toga niko ne može garantovati da neće ponoviti isti zločin ili napraviti gori nekom drugom djetetu

Leave a Reply