U petak u Tivtu o motornom razvoju djece

Majski Roditeljski kutak u Tivtu biće posvećen Motornom razvoju djece, do predškolskog uzrasta  o čemu će roditelj imati priliku da razgovaraju sa dječjim fizijatrom u Institutu za bolesti djece, Milenom Adžić.

Roditeljski kutak počinje u 18 sati, u petak, 18. maja, u Jaht klubu, u upravnoj zgradi (Dom Vojske). Porto Montenegro ustupa prostor udruženju Roditelji za održavanje Kutka jednom mjesečno, a Kidsland Tivat za sve mame i tate koji prisustvuju obezbjeđuje poklone.

Dolazak je potrebno prijaviti zbog ograničenog broja mjesta i pripreme dovoljnog broja poklona. Pozivamo roditelje da prijave dolazak putem mail adrese [email protected] ili na broj telefona 020 22 10 00 zbog ograničenog broja mjesta. Na istu mail adresu možete roditelji mogu i predložiti gosta Roditeljskog kutka.

Udruženje Roditelji održava Roditeljski kutak u Podgorici jednom mjesečno već četiri godine, a u Tivtu od jula ove godine. Kroz Roditeljski kutak roditelji mogu da dobiju informacije o tome šta ih čeka u toku trudnoće, nakon rođenja bebe ali i u vezi sa dojenjem i rastom i razvojem djece i njihovim zdravljem.

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply