Drešević napustila Ministarstvo, vraća se pedijatriji

Direktorka Direktorata za zdravstvenu zaštitu u Ministarstvu zdravlja Alma Drešević napustila je tu funkciju, a svoj angažman nastaviće na mjestu izabranog pedijatra.

“Preuzela sam funkciju generalnog direktora Direktorata za zdravstvenu zaštitu sa velikim entuzijazmom i sa željom da se zdravstvena zaštita naših građana unaprijedi. U periodu od imenovanja, svakom radnom zadatku sam pristupila posvećeno i profesionalno i ostvarila značajne rezultate. Međutim, želja da nastavim da se bavim svojim poslom pedijatra je jača od želje da radim u državnoj upravi, te sam odlučila da svoj dalji radni angažman nastavim na mjestu izabranog pedijatra i da u kontaktu sa djecom, iskustvo stečeno u drzavnoj upravi pretočim u praksu”, kazala je Drešević.

Drešević je početkom marta prošle godine iz prešla u Ministarstvo zdravlja,  zbog čega je veliki broj roditelja bio ogorčen. Radila je u Domu zdravlja na Starom aerodromu.

Izvor: Standard

SOS linija baner

SOS linija baner

Comments

  1. ZASTO OVAKO NE UZMETE U OBZIR I NEZADOVOLJSTVO NAS,RODITELJA CIJA SU DJECA BILA NA NEONATOLOGIJI PA DOKTORICU DAKIC VRATITE NA MJESTO DIREKTORA JER EMO DO PEDIJATRA LAKSE DOCI U ODNOSU NA SPECIJALISTE U DJECJOJ BILNICI.SVE JE BOLJE I PROFESIONALNIJE FUNKCIONISALO DOK JE BILA DIREKTOR A PRITOM BROJNU DHECU ODRZALA U ZIVOTU!!!

Leave a Reply