Pokrenut izviđaj povodom smrti trogodišnjaka

Više državno tužilaštvo u Podgorici formiralo je predmet povodom smrti trogodišnjeg dječaka iz Nikšića, koji je preminuo početkom maja. To je za Standard potvrdila viša državna tužiteljka Lepa Medenica.

Provjeriće da li je bilo propusta u radu ljekara, i da li je sve preduzeto kako bi se dječak izliječio.
Udruženje Roditelji zatražilo je u četvrtak od Višeg državnog tužilaštva da pokrene izviđaj i formira predmet povodom ovog slučaja.

 

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Comments

  1. Majka djeteta je opisala do detalja njenju patnju i bol!!I kako se dr ophodio prema djetetu!Jel moguce da takvi dr uopste rade!?Gdje je humanost?!Sve su uradili da spase dijete!?A niko nije obratio paznju na njega cio vikend!!!!Dok dr nije dosla u 15 h u ponedeljak!!!!Jos dezurna niko da je pozove,nije hitan slucaj ,a dijete preminulo!!!Sta su dozvolili u KBC…Kakvi nam to dr lijece djecu!!!Dokle da umiru djeca i trudnice….

  2. Iz ličnog iskustva oni šalju decu za Beograd tek onda kad vide da su sjebali sve i da nema pomoći a onda doktori iz Beograda ulažu ogroman napor da sve propuste nadoknade ali eto nažalost i u našem slučaju i ovom sa fatalnim ishodom. Sram vas i stid bilo belog mantila i Hipokratove zakletve!

Leave a Reply