Baranka uhapšena jer je osumnjičena da je zadavila šestomjesečno dijete

Baranka M.Š. uhapšena je zbog sumnje da je zadavila šestomjesečno muško dijete. Ona je priznal barskim inspektorima da je zadavila svog sina.

Navodno, ona je svoju bebu zadavila u kući, u naselju Partizanski put u Sutomoru, a potom ljekarima prijavila da joj se dijete ugušilo.

Izvor iz istrage rekao je Vijestima da je ljekarima bila sumnjiva njena prijava, zbog čega su odmah obavijestili službenike Centra bezbjednosti Bar.

Prema saznanjima iz policije, ona nije prošla na poligrafskom ispitivanju koje su uradili inspektori Centra bezbjednosti Bar.

Isti sagovornik rekao je da je vještak potvrdio da je smrt kod bebe stupila nasilno.

Prema saznanjima Vijesti, nesreća se dogodila u naselju Partizanski put u Sutomoru.

Policiji je slučaj prijavljen sinoć oko 20 sati.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, beživotno tijelo djeteta sinoć je dovezeno u Službu hitne medicinske pomoći.

“Policijski službenici su sinoć obaviješteni da je je u Službu HMP dovezeno dijete bez znakova života. Službenici policije su odmah na lice mjesta uputili uviđajnu ekipu koja je po odobrenju tužioca izvršila uviđaj. Izuzeti tragovi sa lica mjesta upućeni su u Forenzički centar radi vještačenja. Na osnovu uviđaja, policijski službenici i nadležni državni tužilac iz Višeg državnog tužilaštva su zahtijevali vršenje obdukcije tijela djeteta budući da su tragovi sa lica mjesta kao i druge policijske mjere i radnje koje su preduzete ukazivale na to da je izvršeno krivično djelo”, saopštili su iz policije.

Nakon izvršene obdukcije, dodaju, u policijskim prostorijama su uzete izjave od roditelja preminulog djeteta, a M.Š. je uhapšena danas oko 18 časova nakon izvršene kriminalističke obrade.

Osumnjičena će, uz krivičnu prijavu, biti privedena nadležnom tužiocu, zbog sumnje da je počinila krivično djelo teško ubistvo.

HiPP

Procedure i Izazovi Samohranog…

Comments

  1. 😢 Užas..Imam bliske zenice koje bi sve na svijetu dale da imaju dijete,toliko suza muke i patnje molitve i opet im zelje da postanu majka nisu uslišene😢A neka tamo budala je rijesila da uzmi zivot jadnoj maloj nemoćnoj duši..😢😢😢

  2. Ovo je može biti teško ubistvo, koliko god nama grozno sve zvučalo. Čedomorstvo spada u laka, privilegovana ubistva, upravo zbog postporođajne depresije. Ako tome dodamo uslove u kojima živimo i podižemo djecu, gdje i ko ih liječi (!?), mene čudi kako se svi međusobno ne pobijemo!

  3. Jebala vas post partum depresija kad moram ovako da se izrazim.Bog vas ubio svaku zensku osobu koja nije sposovna da voli i cuva kao oci svoje ono sto je drzala ispod srca 9 mjeseci!!!!

Leave a Reply