Prikupljen novac za operaciju bebe Vanje

Neophodnih 50 hiljada eura za operaciju bebe Vanje Jovanović, koji se rodio sa dijagnozom Apertov sindrom, prikupljeno u okviru brojnih humanitarnih akcija koje su organizovane u Budvi i širom Crne Gore.

„Želimo da obavijestimo sve divne ljude koji su pomogli ovu akciju da je novac koji će biti potreban za Vanjinu prvu operaciju prikupljen. Cifra od 50.000 eura je pređena i možemo zahvajujući vama dragi sugrađani da odahnemo i planiramo odlazak na operaciju i da ne brinemo o dodatnim troškovima putovanja, smještaja, prevodioca… U slučaju da se ispostavi da ima viška, taj novac će „čekati“ Vanjinu sledeću operaciju ili biti preusmjeren za drugu humanitarnu akciju“, naveli su roditelji.

Tačan iznos prikupljenog novca objaviće nakon što budu završene i akcije koje su u toku i preborajavanja novca iz kutija za donacije.

„Još jednom se do neba zahvaljujemo svima koji su bili uz nas i osjetili potrebu da nam pomognu i olakšaju situaciju u kojoj smo se našlli“, saopštili su roditelji i dodali da će ubrzo objaviti termin operacije.

Apertov sindrom je genetski poremećaj koji se karakteriše preranim srastanjem kostiju glave. Ovo prerano srastanje onemogućava normalan rast lobanje a samim tim i razvoj mozga. Dodatna karakteristika je i srastanje različitog broja prstiju na rukama i nogama.

Izvor: Vijesti

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Comments

  1. EVO KAKVA JE DRZAVA UMJESTO DA DRZAVA OBEZBIJEDI SRESTVA ZA LIJECENJE SVOJIH GRADJANA ONA OCE DA OPROSTI MILIONE ONOME STO IMA MILIJARDE ALI MISLIM DA SU TE PARE VEC UZETE PA NA FORU DA SE OPROSTE.

Leave a Reply