U subotu Sunčane igrarije: Puzijada, maskenbal i zabavni sadržaji

Mališani će u subotu, 24. marta, u podgoričkom šoping molu Delta City, uživati u popularnoj manifestaciji Sunčane igrarije koju organizuje podgorička agencija Memento marketing i komunikacije. Tokom cjelodnevnog veoma bogatog i zanimljivog programa mališani će imati priliku da se takmiče, igraju, maštaju, crtaju, boje, pjevaju, plešu i maskiraju.

U okviru programa Sunčanih igrarija biće organizovano dvanaesto izdanje Sunčane Violeta puzijade, popularnog takmičenja u puzanju, u toku kojeg će se i ovog puta takmičiti 90 beba koje su roditelji prijavili putem facebook stranice Dan Sunca i putem mejla.

„Trke ćemo organizovati u prijepodnevnom i popodnevnom dijelu programa, od 10:30 i od 17:30 sati. Takmičari će biti svrstani u grupe, u zavisnosti od uzrasta, i imaće zadatak da prepuze stazu dugu tri metra. Trenutni rekord puzijade iznosi četiri sekunde i 16 stotinki, a postigao ga je Bogdan Iković u septembru 2016. godine. Sponzor takmičenja, Violeta, obezbijedio je poklone za svih 90 učesnika, a organizator je pripremio diplome“, kazala je Danijela Knežević, menadžerka kreativnih komunikacija u agenciji Memento.

U 12 sati biće održan mini koncert dječijeg hora Zvjezdice, a od 12:30 do 14:00 časova na programu su Sportske igrarije sa dječijim animatorom Žarkom Stanišićem, popularnim Žapcem, u toku kojih će se mališani i roditelji oprobati u raznim igrama i vježbati koncentraciju, pamćenje i koordinaciju pokreta. U toku manifestacije biće organizovani i drugi zabavni sadržaji među kojima su kreativni Erste kutak, radionice Budi dijete uz Imlek, Nukova proljećna maštaonica i Spretne ručice i Vivis baloni, a sa mališanima i njihovim roditeljima družiće se i Angie&Me, Atelje Manufaktura, Bio Save, Higia Logos, Dr Pavlović, Bubchen, Sebamed i Prirodna kozmetika Ivanović.

Nakon drugog dijela takmičenja u puzanju, u 18:30 sati, na programu je mini koncert plesne škole Dream, a u 19 sati počeće Rascvjetani maskenbal, tematska fešta pod maskama.

“Tema maskenbala je Rascvjetavanje proljeća, a učestvovaće 60 djece. O najboljim maskama odlučivaće tročlani žiri koji čine Ana Lakočević, vlasnica prodavnice Vivis, Miloš Milinković, član organizacije Animatori Zabavljatori i Anđelija Vidaković, učenica četvrtog razreda Osnovne škole Sutjeska. Žiri će proglasiti najbolje u kategorijama: najoriginalnija maska, najkreativnija maska, najveselija maska, najmlađi učesnik ili učesnica, a biće dodijeljena i specijalna nagrada žirija maski koja na njih ostavi poseban utisak tokom programa. Tokom maskenbala djecu će zabavljati Animatori Zabavljatori, a nagrade su obezbijedili HiPP, Vivis, Higia Logos, Atelje Manufaktura, Angie&Me, Poslastičarnica Korni i organizator“, objašnjava Knežević.

Program manifestacije traje od  10 do 20:30 časova.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Comments

Leave a Reply