U četvrtak o uvođenju čvrste hrane bebama

Roditeljski kutak u Podgorici, koji će biti održan u četvrtak, biće posvećen nemliječnoj ishrani i uvođenju čvrste hrane u ishranu beba.

O toj temi roditelji će imati priliku da razgovaraju sa nutricionistkinjom Jelenom Jovanović, koja će govoriti o redosledu uvođenja namirnica i pravilnom kombinovanju, a upoznaće ih i sa receptima za pripremu obroka.

Kutak će biti održan u Kidsland radnji na Starom Aerodromu u ulici “Josipa Broza” u Podgorici, a počeće u 18 sati Udruženje. Roditelji organizuje Kutak za roditelje u saradnji sa kompanijom Donator doo već nekoliko godina.

Pozivamo roditelje da prijave dolazak putem mail adrese [email protected] ili na broj telefona 020 22 10 00 zbog ograničenog broja mjesta. Na istu mail adresu možete roditelji mogu i predložiti gosta Roditeljskog kutka.

Kroz Roditeljski kutak udruženja Roditelji roditelji mogu da dobiju infomacije o tome šta ih čeka u toku trudnoće, nakon rođenja bebe ali i u vezi sa dojenjem i rastom i razvojem djece. Roditeljski kutak se organizuje i u Tivtu i u Nikšiću.

Sa roditeljima jednom mjesečno razgovaraju ljekari – pedijatri, neonatolozi, psiholozi, ginekolozi…. medicinske i patronažne sestre, babice ali i majke koje imaju iskustva sa dojenjem i uspješno su prevazišle male i velike probleme na koje su nailazile u toku dojenačkog staža.

 

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Comments

    • Ivona Nešković Pa jeste sve neka cuda te tabele te ovo te ono te kad napuni 7 mjeseci samo dva mlijeca obroka trta vrta gluposti evo moj ce sad 7 mjeseci i ima 3 mlijecna obroka zato sto on oce jede sve zivo i supice i poparu meso krompir itd nekad mu je rucak u 1 nekad u 2 nekad u 3 nema odredjeno jede kad mu se jede po mom osjecaju…
      E sad nastupa “Sveta sisa”ko hrani bebu na vjestacku hranu ko ja to je bobardovanje od zena ti nije dobri to nije zdravo sisa je sisa a vecina su to zene koje doje a ne znaju da postoje zene koje od stresa izgube mlijeko ko ja!
      Tako da vazda filozofiranja ima pametovanja tako da drage majke svaka neka radi kako hoce ja po tabelama necu ja sam majka moga ceda i ja za njega najbolje znam:)

    • Tacno , moja malecka ce sad sedam mjeseci i sisa , ali ima i obroke . Supicu sa mesom i svim povrcem i plus slatke kasice sa malo mlijeka. I hvala Bogu ima vec 9kg.:) Drago mi je da mislimo isto. Neka je ziv i zdrav sto godina malecki.😗

Leave a Reply