Novogodišnji paketići za novorođene i djecu u bolnici Kotor

Djeda Mraz i vilenjak, njihovi brojni pratioci isporučili su na više adresa u Kotoru, više od 1500 poklona i paketića, i tradicionalno posjetili dječije odjeljenje Opšte bolnice u Kotoru i porodilište gdje su priredili predstavu i muzički program.

Malim pacijentima podijeljeni su paketići sa igračkama i slatkišima, a Mrazove pomoćnice u pakovanju paketića, službenice Turističke organizacije Kotor, upakovale su u paketiće i želje za brzo ozdravljenje.

Novorođenim stanovnicima Boke koji su “pozirali” u crvenim odjelcima kao i prethodnih nekoliko godina, Djeda Mraz je poželio dobro zdravlje i dug život.

Veličanstveni program organizovan je od jutarnjih do večernjih sati, a organizatori, NVO Karampana i Turistička organizacija Kotor, uz podršku Luštice Bay, priredili su do sada najbogatiji program za mališane.

“Velika novogodišnja čestitka svim mališanima poslata je uspješno iz Kotora, uz želje za dobro zdravlje i što više radosti svoj djeci svijeta”, saopštila je Vanja Petrović iz Turističke organizacije Kotor.

Izvor: Boka news

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply