Policija istražuje ko je nepoznati muškarac koji prati i uznemirava djevojčice

Uprava policije provjerava ko je muškarac kojeg su roditelji učenice četvrtog razreda Osnovne škole “Radojica Perović” iz Podgorice prijavili da je uznemiravao i pratio, pokušavajući na sve načine da stupi u kontakt s njom.

Kako nezvanično saznaje Pobjeda, juče su prijavu uputila još dva roditelja, čija djeca su isto opisala nepoznatog muškarca.

Muškarac na čijem utvrđivanju identiteta policija intenzivno radi, pratio je djevojčicu oko 15 sati od hrvatske ambasade do Naj marketa. Za to vrijeme pokušavao je na sve načine da se zbliži s njom, što je ona odbijala.

Kako je djevojčica ispričala majci, koja je kasnije podnijela prijavu, nepoznati muškarac nudio joj je razne usluge i obećavao joj štošta, a kada mu nije pošlo za rukom da pridobije njenu pažnju, otišao je u krajnost i neprikladno joj se obraćao.

O svemu ovome majka djevojčice obavijestila je direktoricu škole Mirjanu Bošković, koja se obratila policiji s molbom da obezbijedi patrolno vozilo do kraja školske godine.

Bošković i nastavnici su obavili razgovor sa učenicima i upozorili ih da ne razgovaraju sa nepoznatim osobama i budu obazriviji nakon udaljavanja od kruga škole.

Ona  je Pobjedi kazala da su iz policije već reagovali i da će pojačati kontrole, kao i da će patrolno vozilo uputiti ispred škole.

Policija će detaljno ispitati navode prijave i provjeriti snimke sa nadzornih kamera objekata u čijoj blizini se djevojčica kretala na putu do kuće.

Izvor: CDM

Comments

  1. PA OVO JE STRASNO.!DOKLE VISE?! TREBALO BI RODITELJI DA KUPE DJECI ONAJ SPREJ DA NOSE SA SOBOM KAD PODJU U SKOLU ZA SVAKI SLUCAJ AKO IM NEKO PRIDJE NEPOZNAT POPRSKAJU GA SA SPREJEM I POBJEGNU.JE LI MOGUCE DA DJECA NISU BEZBJEDNA CAK NI U SKOLU?!

Leave a Reply