U utorak Roditeljski kutak u Podgorici, gošća dr Borović

Roditelji beba i djece imaće priliku da u utorak, 26. decembra od 18 sati u Roditeljskom kutku u Podgorici razgovaraju sa oftalmološkinja Sanjom Borović o zdravlju vida beba i djece.

Kutak će biti održan u Kidsland radnji na Starom Aerodromu u ulici “Josipa Broza” u Podgorici. Udruženje Roditelji organizuje Kutak za roditelje u saradnji sa kompanijom Donator doo već nekoliko godina.

Pozivamo roditelje da prijave dolazak putem mail adrese [email protected] ili na broj telefona 020 22 10 00 zbog ograničenog broja mjesta. Na istu mail adresu možete roditelji mogu i predložiti gosta Roditeljskog kutka.

Kroz Roditeljski kutak udruženja Roditelji roditelji mogu da dobiju infomacije o tome šta ih čeka u toku trudnoće, nakon rođenja bebe ali i u vezi sa dojenjem i rastom i razvojem djece. Roditeljski kutak se organizuje i u Tivtu i u Nikšiću.

Sa roditeljima jednom mjesečno razgovaraju ljekari – pedijatri, neonatolozi, psiholozi, ginekolozi…. medicinske i patronažne sestre, babice ali i majke koje imaju iskustva sa dojenjem i uspješno su prevazišle male i velike probleme na koje su nailazile u toku dojenačkog staža.

 

 

 

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply