U subotu u Tivtu sa roditeljima o razvoju govoru

Roditeljski kutak u Tivtu ugostiće u decembru logopedicu Brunu Mudrić Petrović, koja će sa roditeljima razgovarati o razvoju govora kod djece, kako da ih podstiču, kao i koji su to znaci zbog kojih treba da se obrate stručnjacima.

Ona će u subotu, 23. decembra od 18 sati u Jaht klubu, u upravnoj zgradi (Dom Vojske), odgovarati na pitanja roditelja, koji treba da se prijave ukoliko žele da pisustvuju.

Porto Montenegro ustupa prostor udruženju Roditelji za održavanje Kutka jednom mjesečno, a Kidsland Tivat za sve mame i tate koji prisustvuju obezbjeđuje poklone.

Udruženje Roditelji poziva zainteresovane roditelje da prijave dolazak putem mail adrese [email protected] zbog ograničenog broja mjesta i pripreme dovoljnog broja poklona.

Udruženje Roditelji održava Roditeljski kutak u Podgorici jednom mjesečno već četiri godine, a u Tivtu od jula ove godine. Kroz Roditeljski kutak roditelji mogu da dobiju infomacije o tome šta ih čeka u toku trudnoće, nakon rođenja bebe ali i u vezi sa dojenjem i rastom i razvojem djece i njihovim zdravljem.

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Comments

Leave a Reply