Riješiće problem vrtića Zvončić u Maslinama

Javna predškolska ustanova “Đina Vrbica” iz Podgorice planira da riješi problem koji ima jedinica Zvončić i Malinama, izražen kada pada kiša jer plavi dvorište i objektu se ne može prići, a najavljuju i proširivanje kapaciteta adaptacijom objekta u Staroj Varoši koji su dobili od Glavnog grada na korištenje.

“Plan je da uradimo drenažne bunare. Prethodno smo ispitali zemljište i radovi počinju čim nam dozvole vremenske prilike”, pojasnio je direktor Vuk Stanišić

"Vrtic u Maslinama"

Geplaatst door Podgoricki vremeplov op vrijdag 15 december 2017

Ta JPU je raspisala tender za radove na novom objektu u Staroj Varoši, a planirani su arhitektonski i radove na vodovodu i kanalizaciji, i instalacijama.

“Kao novi menadžment ove ustanove, obavezali smo se da ne čekamo da država sve radi sama, već aktivno tražimo prostore u javnom vlasništvu koji se ne koriste i sopstvenim sredstvima adaptiramo ih u vrtić. To smo uradili sa prostorom na Zabjelu koji je sad adaptiran za prihvat oko 200 djece, ima pet učionica i parno grijanje, posebnu učionicu za jasleni uzrast i parking. Pored toga, od Glavnog grada dobili smo na korišćenje i prostor u Staroj varoši od oko 192 kvadrata, za koji je tender raspisan, pa će se uskoro znati ko će biti izvođač, a maksimalni predmjer radova iznosi 65 000 eura”, rekao je Stanišić.

Objekat je dobijen na korištenje na deset godina, a nalazi u ulici “Špira Mugoše”, u blizini poligona.

 

 

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Comments

Leave a Reply