Kartica Bebin prvi prijatelj za sve trudnice i porodilje u Crnoj Gori

Sponzorisana objava

Svaka beba je beskrajan izvor sreće i radosti. Od prvog plača do prvih koraka, prva godina bebinog života je posebna i nezaboravna za sve u porodici. U želji da prve zajedničke trenutke učine ljepšim, a prvu godinu bezbrižnom drogerije Kuća Hemije i Dama poklanju Karticu Bebin Prvi Prijatelj.

Uz karticu sve porodilje u Crnoj Gori dobijaju i Violeta Poklon neseser (pelene, vlažne maramice + edukativna brošura), za prve dane u porodilištu, osim Kliničkog centra Crne Gore. Njih poklon čeka u drogerijama, kada se odluče da postanu član.

Kako postati član projekta Bebin Prvi Prijatelj?

Postupak je jednostavan. Posjetite najbližu drogeriju Kuća Hemije i Dama, popunite pristupnicu i na licu mjesta dobijate POKLON neseser i karticu Bebin Prvi Prijatelj.

Koje su povoljnosti kartice?

Kartica Bebin Prvi Prijateljomogućava veliki broj popusta i povoljnosti:
– Violeta Jumbo pelene po cijeni 9,99 € i GRATIS vlažne maramice2x40 kom;
– 20% popusta na Violeta asortiman;
– 30 % popusta na Johnson’s baby asortiman.

Kartica važi 15 mjeseci od datuma preuzimanja ili datuma rođenja bebe.

Bebina koža se razlikuje od kože odraslih i potrebna joj je posebna njega tokom prvih godina života. U poređenju sa kožom odraslih, bebina koža:

• Oko 30% je tanja;
• Ima veću tendenciju isušivanja;
• Sklonija je alergijama i iritacijama;
• Zbog ovoga je važno da za njegu bebine kože, koristite blage i nježne proizvode, napravljene specijalno za bebe.

Zato su drogerije Kuća Hemije i Dama pripremili najbolju njegu za bebu:

  • Violeta Double Care pelene proizvedene su sa vrhunskom AIR DRY tehnologijom koja se odlikuje kanalima na gornjoj površini pelene koji omogućava brzu distribuciju i upijanje tečnosti, kao i protok vazduha koji sprječava crvenilo i iritacije na bebinoj koži. AIR DRY tehnologija omogućava brzo upijanje i suvu kožu bebe. Osjeti Air Dry inovaciju!

Violeta baby vlažne maramice sa bademovim mlijekom koji njeguje i nježno čisti stvorene su za njegu osjetljive kože. Preporučuje se i odraslima sa osjetljivom kožom. Sigurnosni zatvarač pomaže u čuvanju svježine maramica. Violeta baby vlažne maramice sa bademovim mlijekom možete pronaći gratis u jumbo AIR DRY pelenama veličina 2-5.

  • Otkrijte kožu meku poput bebine – JOHNSON’S® Baby proizvodi za bebu i vas. Svaki proizvod iz kolekcije JOHNSON’S® Baby je posebno formulisan za nježnu bebinu kožu i klinički potvrđeno je blag i siguran za upotrebu.

JOHNSON’S® Baby jedinstveni ritual u tri koraka je prvi i jedini večernji ritual koji klinički potvrđeno* pomaže bebama da bolje spavaju za samo nedelju dana. Johnson’s baby Bedtime kolekcija za dobar san bebe. Otkrijte potvrđeno blagu i nježnu kolekciju proizvoda koja pomaže bebi da bolje spava kao dio večernjeg rituala. Najbolje za bebu , najbolje za vas!

Topla kupka + Nježna masaža + Miran san
3 laka koraka –kupanje, masaža i trenuci spokoja pre odlaska na spavanje mogu da pomognu bebi da se brže, čvršće i lakše uspava. Isprobajte tokom sedam noći i uvidite i sami koliko pomaže i vama i vašoj bebi.

Jer novi život je najveće bogatstvo!

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Comments

Leave a Reply