U kombiju sa 15 mjesta bilo čak 31 dijete

U školskom kombiju sa 15 mjesta, koji se danas prevrnuo sa djecom u mjestu Sipanje kod Bijelog Polja, bilo je 31 dijete, tvrde roditelji i djeca, koja su se nalazila u tom kombiju.

Roditelji djece ogorčeni, krive direktora škole i vozača i kažu, da to nije prvi put da se u tom broju djeca prevoze tim kombijem.

Dvoje djece je zadržano u Opštoj bolnici, djevojčica D.L. i dječak sa posebnim potrebama M.E. Jedan od dječaka kaže, da je u kombiju bio 31 učenik i vozač, govorio je o tome kako su učenici vrištali, kako su se ugruvali.

On je kazao za portal SjeverCG, iščupao M.E., dječaka sa posebnim potrebama, preko kojeg s ostali gazili kako bi izašli kroz šiber kombija.

Melida Ećo, čije je dijete bilo u kombiju kaže da je direktor škole kazao djeci da ne pričaju roditeljima šta se desilo.

”Zbog čega?”- pita očajna majka Melida.

Skandalozno: U kombiju sa 15 mjesta, koji se danas prevrnuo sa…

Skandalozno: U kombiju sa 15 mjesta, koji se danas prevrnuo sa djecom u mjestu Sipanje, bilo 31 dijete, roditelji ogorčeni, djeca povrijedjena i traumirana(Video-izjave roditelja i djece)

Geplaatst door Sjever CRNE GORE op maandag 27 november 2017

Ona pita, zašto djeci nije pružena pomoć već su puštena da nakon nezgode sama odu kući 4 kilometra, iako su ugruvana i prestravljena, kroz šumu i “na ovakvo vrijeme”.

“Dok je direktor uzeo vozača da povede kući, pa jesu li važnija djeca ili vozač?” pita Melida.

Ona tvrdi, da su i ranije sa vozačem imali problema, kada je, kako tvrdi, izbacivao djecu iz kombija.

Erović Nedžad, otac djeteta sa posebnim potrebama koje je povrijeđeno, za portal SjeverCG kaže da ga je zvao direktor i da mu je u telefonskom razgovoru kazao, da je kombi skrenuo sa puta, a ne i da se prevrtao.

Erović kaže, da je ranije njegovo dijete sa posebnim potrebama, na kišu bilo izbačeno i da ga je “izbacio vozač”.

Roditelji su, kako navodi portal, zajedno sa djecom otišli u Upravu policije u Bijelom Polju da daju izjave.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Comments

Leave a Reply