U četvrtak o motornom razvoju sa dr Adžić u Podgorici

Dječji fizijatar u Institutu za bolesti djece, Milena Adžić gošća je narednog Roditeljskog kutka u Podgorici, u toku kojeg će sa roditeljima razgovarati o motornom razvoju djece, od najranijeg uzrasta.

Ona će u četvrtak, 23. novembra od 18 sati odgovarati na pitanja roditelja, a neke od tema će biti razvoj kukova, široki povoj, podsticanje motornog razvoja i šta roditelji treba da izbjegavaju da rade.

Kutak za roditelje će ponovo biti održan u Kidsland radnji na Starom Aerodromu u ulici “Josipa Broza” u Podgorici. Udruženje Roditelji organizuje Kutak za roditelje u saradnji sa kompanijom Donator doo već nekoliko godina.

Pozivamo roditelje da prijave dolazak putem mail adrese [email protected] ili na broj telefona 020 22 10 00 zbog ograničenog broja mjesta. Na istu mail adresu možete roditelji mogu i predložiti gosta Roditeljskog kutka.

Kroz Roditeljski kutak udruženja Roditelji roditelji mogu da dobiju infomacije o tome šta ih čeka u toku trudnoće, nakon rođenja bebe ali i u vezi sa dojenjem i rastom i razvojem djece. Roditeljski kutak se organizuje i u Tivtu i u Nikšiću.

Sa roditeljima jednom mjesečno razgovaraju ljekari – pedijatri, neonatolozi, psiholozi, ginekolozi…. medicinske i patronažne sestre, babice ali i majke koje imaju iskustva sa dojenjem i uspješno su prevazišle male i velike probleme na koje su nailazile u toku dojenačkog staža.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Comments

Leave a Reply