Ove sedmice Roditeljski kutak i u Tivtu, tema vakcinacija

Vakcinacija je tema koja izaziva puno pažnje već neko vrijeme, i zbog toga će o njoj biti razgovarano u subotu, 25. novembra, u Roditeljskom kutku udruženja Roditelji u Tivtu, koji će ugostiti pedijatra Jovana Raičevića.

Okupljanje, koje će početi u 18 sati u Jaht klubu, u upravnoj zgradi (Dom Vojske), je posvećeno tome šta ljekari smatraju da je važno da roditelji znaju o vakcinama, a zainteresovani roditelji će moći da pitaju sve što ih interesuje o ovoj temi.

Porto Montenegro ustupa prostor udruženju Roditelji za održavanje Kutka jednom mjesečno, a Kidsland Tivat za sve mame i tate koji prisustvuju obezbjeđuje poklone.

Udruženje Roditelji poziva zainteresovane roditelje da prijave dolazak putem mail adrese [email protected] zbog ograničenog broja mjesta i pripreme dovoljnog broja poklona.

Udruženje Roditelji održava Roditeljski kutak u Podgorici jednom mjesečno već četiri godine, a u Tivtu od jula ove godine. Kroz Roditeljski kutak roditelji mogu da dobiju infomacije o tome šta ih čeka u toku trudnoće, nakon rođenja bebe ali i u vezi sa dojenjem i rastom i razvojem djece i njihovim zdravljem.

 

Leave a Reply