Naredne sedmice NTC radionica i jedna posvećena ljubimcima

Razvojni centar udruženja Roditelji u Podgorici naredne sedmice organizuje dvije edukativne-kreativne radionice namijenjene djeci predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta, na kojima će mlađi drugari razvijati vijuge. Školarci će učiti o životinjama, o tome zašto je važno da ih volimo i kako da brinemo o njima.

Zbog velikog interesovanja za radionice za najmlađe Razigravanje i želje da izađemo u susret roditeljima koji su više puta pokušavali da prijave djecu, ali zbog ograničenog broja mjesta to nijesu uspjeli, za ove radionice neće neko vrijeme biti standardnog prijavljivanja. Na taj način želimo da što većem broju djece damo priliku da učestvuju u ovim radionicama pa ćemo sa standardnim prijavljivanjem nastaviti kada sva djeca za koju su roditelji do sada slali prijave odrade radionice po jedan put.

Besplatne radionice se održavaju u prostoru Biblioteke igračaka i Razvojnog centra, u ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici. Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na email [email protected], broj telefona 020 22 10 00 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar.

U utorak, 14. novembra u 19 sati biće održana NTC radionica koju organizujemo u saradnji sa PU Pinokio Artić, koji ima licencu za sprovođenje programa.

Radionica je namijenjena djeci uzrasta od 4 do 6 godina. Radionice su osmislili autori NTC sistema učenja, Ranko Rajović i Uroš Petrović s ciljem podizanje nivoa intelektualnih sposobnosti, sprječavanje poremećaja pažnje i koncentracije u školskom periodu, razvijanja brzine razmišljanja, povezivanja i zaključivanja kroz igru sa djecom.

Radionicu će voditi NTC licencirani predavači Sanja Krgović i Mira Babović. Broj mjesta je ograničen na 15.

četvrtak, 16.novembra u 19 sati počinje još jedna radionica koju organizujemo u saradnji sa nevladinom organizacijom sPas.

Radionica Brinimo o životinjama  je jedna u nizu edukativnih radionica u toku kojih se djeca upoznaju sa potrebama ljubimaca, ali i koje su njihove obaveze i odgovornosti kada se odluče da ih imaju, kako brinuti o životinjama, zašto je važno da volimo životinje, kako da se ponašaju ako nađu nezbrinutu životinju itd. Na ovim radionicama djeca se druže sa životinjama ali i učestvuju u kreativnim igrama. Radionicu će voditi Tajana Nedić, koja će djecu upoznati sa karakteristikama i potrebama ljubimaca ali i odgovarati na njihova pitanja. Mogućnost prijavljivanja imaju djeca od 5 do 10 godina, a broj mjesta ograničen na 20.

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply