U utorak roditelji sa gastroenterološkinjom Dušankom Šipčić

 

Na koji način funcioniše probavni trakt djeteta, od prvih dana nakon rođenja pa i kasnije, šta sve može da ukaže na probleme i kako da ih rješavaju, teme su o kojima će u utorak razgovarati roditelji sa pedijaricom, gastroenterološkinjom Dušankom Šipčić u Roditeljskom kutku u Podgorici.

Kutak će održan u radnji Kidsland u centru grada, u TC “Jevrić”, u Hercegovačkoj broj 49,  a počeće u 18 sati. Udruženje Roditelji organizuje Kutak za roditelje u saradnji sa kompanijom Donator doo već nekoliko godina.

Pozivamo roditelje da prijave dolazak putem mail adrese [email protected] ili na broj telefona 020 22 10 00 zbog ograničenog broja mjesta. Na istu mail adresu možete roditelji mogu i predložiti gosta Roditeljskog kutka.

Kroz Roditeljski kutak udruženja Roditelji roditelji mogu da dobiju infomacije o tome šta ih čeka u toku trudnoće, nakon rođenja bebe ali i u vezi sa dojenjem i rastom i razvojem djece. Roditeljski kutak se organizuje i u Tivtu, a od narednog mjeseca počinje i u Nikšiću.

Sa roditeljima jednom mjesečno razgovaraju ljekari – pedijatri, neonatolozi, psiholozi, ginekolozi…. medicinske i patronažne sestre, babice ali i majke koje imaju iskustva sa dojenjem i uspješno su prevazišle male i velike probleme na koje su nailazile u toku dojenačkog staža.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply