Od naredne sedmice radionice za djecu od 1 do 3 godine

Od ponedjeljka, 23. oktobra u Razvojnom centru udruženja Roditelji u Podgorici startuje ciklus radionica za rani razvoj namijenjenih mališanima uzrasta od 1 do 3 godine.

Prijava za radionice za naredu sedmicu počinje sjutra, nakon objave sedmičnog programa u Razvojnom centru.

Besplatne radionice će voditi psiholozi i defektolozi, a posebnu pažnju posvetiće podsticaju razvoja opšte motoričke spretnosti djeteta i vještina koje prate taj uzrast.

Mališani će kroz zanimljive igre razvijati sposobnost izvođenja elementarnih pokreta kao i onih složenijih kroz praćenje ritma, koordinacija pokreta, vještine kretanja.

Cilj ovih radionica je da se pruži stimulativno okruženje za odrastanje djeteta a roditelji će imati priliku da dobiju konkretne savjete i uputstva kako kof kuće mogu raditi sa djetetom u cilju njegovog što boljeg razvoja.

,,Znajući da je ovo razdoblje u kome su djeca mali istarzivači željni znanja i svjesni činjenice da se njihov mozak razvija nevjerovatnom brzinom željeli smo da im organizujemo radionice tokom kojih će učiti kroz igru i zabavu, a roditeljima pružimo podršku i ponudimo upustva kako da svakodnevno rade sa djecom i budu aktivni učesnici u razvijanju sinapsi ili moždanih vijuga….”,  kazala je Katarina Čarapić iz Igračkoteke i Razvojnog centra.

Udruženje Roditelji je opremilo još jednu učionicu u Razvojnom centru koja je prilagođena za rad sa djecom u najranijem uzrastu a u tome su nam pomogli i roditelj Boris Ristović i Studio Moderna.

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Comments

  1. Poštovani, u tekstu imate infomaciju o prijavama. Da počinju sjutra, kada i obvaljujemo program radionica Razvojnog centra. Pratite stranicu Igračkoteka i Razvojni centar udruženja Roditelji. Svi naši servisi, kao i radionice, su besplatni. Važno je da znate da će se ove radionice održavati svakog ponedjeljka, tako da ukoliko ne uspijete naredne sedmice, biće još puno prilika.

Leave a Reply