Lino poklanja sasvim drugačiji Lino kalendar!

Sponzorisana objava

Kompanija Podravka i njen Lino spremili su novi Lino kalendar za 2018. godinu u potpuno drugačijem izdanju od dosadašnjeg, nakon što su u toku cijele godine osvajali svojim prozvodima veliki broj mališana.

Kalendar se sastoji od četiri fantastična dijela, u kojima djeca mogu uživati cijele godine, zabavljajući se i pritom stvarajući prekrasne uspomene:

  • knjižica uspomena, pod nazivom Malim koracima do velikog srca, pomaže da se ovjekovječe sva dobra djela koja dijete čini i podsjeća na važne trenutke koji se slave u cijelom svijetu;
  • naljepnice koje uz nju dolaze razigraće maštu i pomoći da se dijete kreativno izrazi na svakoj novoj stranici;
  • Lino poklanja i piši-briši mjesečni planer s magnetom, u koji se mogu upisivati sve nadolazeće obaveze, ideje i druženja, kako ništa važno ne bi promaklo. Na kraju mjeseca sve se pobriše i sa „čistom pločom“ se može zakoračiti u sljedeći.
  • I na kraju, tu je i živopisni zidni kalendar za 2018. godinu.

„Uživaj u ukusnim Lino proizvodima, reži lentice Lino medvjedića ili bilo koji drugi vizual s pakovanja koji dokazuje gramažu proizvoda. Pošalji ih u ukupnoj vrijednosti od 1kg, zajedno sa svojim ličnim podacima upisanima na Lino kupon, najkasnije do 30.11.2017. na adresu Lino poštanski fah 219, 81 000 Podgorica“, poručuju iz Podravke djeci koja žele da osvoje kalendar.

Uslovi za dobijanje Lino kalendara 2018. i kuponi za sve zemlje u kojima Lino nagrađuje svoje vjerne prijatelje mogu se pronaći na Lino web stranici ili Lino Facebook stranici .

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply