Nagradna igra za djecu – Svoj grad oboji i klimu osvoji!

Kompanija Energy team pokrenula je nagradnu igru Svoj grad oboji i klimu osvoji! na kraju koje će nagraditi autora najljepšeg crteža, klima uređajem sa ugradnjom.

U nagrdnoj igri mogu učestvovati djeca uzrasta od 3 do 12 godina. Osim pojedinaca, na ovom takmičenju dozvoljen je i grupni rad. Ukoliko se drugari iz vrtića, školskih odjeljenja, kreativnih radionica ili raznih dječijih organizacija, odluče na zajedničko crtanje, njihovi radovi biće takođe prihvaćeni, pojašnjavaju iz Energy team-a.

Za učešće je potrebno popuniti prijavu, poslati je na email adresu [email protected], dostaviti crtež na adresu “Bracana Bracanovića” br. 56, stan 6, 81 000 Podgorica. Svi formulari i detalji objavljeni su na Facebook stranici kompanije.

Tehniku crtanja biraju autori, a dozvoljeni formati su do veličine bloka 5.  Biraće najboljih 15 kandidata ili grupa, čija imena će objaviti na Energy team Facebook stranici.

Radovi finalista biće objavljeni u vidu izložbe, koju će takođe objaviti na Facebook stranici. Finalisti će biti nagrađeni Zahvalnicama kao i poklon iznenađenjima. Glavna nagrada – zidni model klime HAIER Tundra 12, biće dodijeljena učesniku ili grupi učesnika odnosno autoru najljepšeg crteža. Žiri će činiti tri člana umjetničke struke čija imena će biti naknadno objavljena.

Rok za prijavu i dostavljanje crteža je 20. oktobar 2017. do 16 sati. Proglašenje pobjednika je najavljeno za 1. novembar.

Utješne nagrade su zahvalnice za trud, maštu i kreativnos i poklon – paketićie ( slatkiši, bojice, sveske, privesci i još po nešto).

 

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply